ESTÜ'den Haberler

Fakültemizde Bitirme Projeleri Poster Sunum Etkinliği Gerçekleştirildi!

Fakültemizde Bitirme Projeleri Poster Sunum Etkinliği Gerçekleştirildi!

Fakültemizde Bitirme Projeleri Poster Sunum Etkinliği Gerçekleştirildi!

 

24 Mayıs Cuma günü saat 10:00’da Fen Fakültesi Fuaye alanında başlayan Bitirme Projeleri Poster Sunum Etkinliği gün boyunca devam etti.

 

Açılış konuşmasını Dekanımız Prof. Dr. İlhami Çelik’in yaptığı şenliğe Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Yunus ÖZDEMİR ve Prof. Dr. Onur KAYA, FEDEK (Fen, Edebiyat, Fen - Edebiyat, Dil ve Tarih - Coğrafya Fakülteleri Öğretim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Sayın Gökay KAYNAK, bölüm başkanları, öğretim elemanları ile çok sayıda öğrenci katıldı.

 

Şenlik’te öğrencilerin poster sunumlarının yanı sıra 2029 yılına kadar üçüncü kez akredite edilen bölümlerimizin bölüm başkanlarına FEDEK akreditasyon sertifikaları takdim edildi.

 

Şenliğin öğleden sonraki ilk oturumunda Mezun & Öğrenci Buluşması Paneli gerçekleştirildi. Panelde, öğrencilerimiz mezunlarımızın deneyimlerini dinleme ve kendileri ile sohbet etme fırsatı yakaladılar.

 

Şenliğin son kısmında mezun konumdaki öğrencilerimize düzenlenen mezuniyet çayında, mezuniyet pastası Dekanımız, hocalarımız ve öğrencilerimizle birlikte kesildi. Ardından DJ öğrencimiz Bora Kandemir’in performansı ile öğrencilerimiz ve hocalarımız müzik dolu eğlenceli dakikalar yaşadılar.

Etkinlik fotoğraflara ulaşmak için tıklayınız