ESTÜ'den Haberler

Fakültemiz FEDEK Ön Değerlendirme Süreci Tamamlandı

Fakültemiz üçüncü çevrim FEDEK (Fen, Edebiyat, Fen - Edebiyat, Dil ve Tarih - Coğrafya Fakülteleri Öğretim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği) ön değerlendirme süreci tamamlandı.  Bu kapsamda 14-16 Ocak 2024 tarihleri arasında Fakültemiz bünyesinde yer alan Biyoloji, Fizik, İstatistik, Kimya ve Matematik programları çeşitli ölçütler açısından, bir takım başkanı, takım eş başkanı ve her program için ayrı olmak üzere program değerlendiricileri ve eş değerlendiricilerden oluşan FEDEK ekibi tarafından değerlendirildi.

Değerlendirme sürecinin ikinci gününde Takım Başkanı ve Eş Başkanı tarafından Rektör Prof. Dr. Sayın Adnan ÖZCAN, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Sayın Yunus ÖZDEMİR, Prof. Dr. Sayın Onur KAYA ve Genel Sekreter Sayın Cengiz KAÇAL ziyaret edildi. Görüşmelerde, üniversitenin akademik ve idari yapısı hakkında detaylı bilgi aktarılırken, ikinci gün öğleden sonra takım eş başkanı ESTÜ destek birimlerini (daire başkanlıkları, merkez müdürlükleri vb.) yerinde ziyaret ederek üniversitedeki çalışmalar hakkında bilgi aldı. Rektörlük Senato Salonunda 16 Ocak 2023 Salı günü yapılan toplantıda FEDEK çıkış bildirimi yapılarak değerlendirme süreci tamamlandı.