ESTÜ Duyurular

2023-2024 Akademik Yılı Güz Dönemi Kayıt Yenileme Duyurusu

2023-2024 Akademik Yılı Güz Dönemi Kayıt Yenileme Duyurusu İçin TIKLAYINIZ

Öğrenim ücreti veya katkı payı borcunuzun bulunması durumunda; üzerinizdeki borç kaldırılmadan seçtiğiniz dersler danışman onayına gönderilmeyecek ve ders kaydı/ kayıt yenileme işleminiz tamamlanmayacaktır. Kayıt yenileme veya Ders Kaydı işlemi yapmayan öğrenciler ise; ilgili dönemin öğrencilik haklarından yararlanamayacak olup, yoklama ve not giriş listeleri dâhil hiçbir listede isimleri yer almayacaktır. www.eskisehir.edu.tr Tüm öğrenciler, öğrenim ücretleri veya katkı paylarını 25-29 Eylül 2023 tarihleri arasında T.C. Kimlik Numaralarıyla sadece Ziraat Bankası'nın Türkiye genelindeki şube, ATM ile mobil bankacılık üzerinden yatıracaklardır. Ödeme işlemi için başka bir yol (Şubeye Giderek, Havale, EFT, vb.) kesinlikle kullanılmamalıdır. Aksi durumda ödeme yaptığınıza dair bilgi Üniversitemize ulaşmamaktadır.

Kayıt Yenileme/Derse Kayıt İşlemleri: 25-29 Eylül 2023 

Ekle-Sil Haftası Tarihleri: 02- 06 Ekim 2023

Ekle/Sil Haftası içinde; öğrenci seçmiş olduğu derslerde değişiklik yapmak isterse, akademik danışmanına bildirecektir. Akademik danışmanı gerekli görürse ders üzerinde değişiklik yapabilecektir.

Öğrenci Ders Seçimi ve Kayıt Yenileme İşlemleri ile İlgili Yardım Dökümanı İçin TIKLAYINIZ

 

Kayıt Yenileme ve Ders Seçiminde Kullanılacak Olan Öğrenci ve Öğretim Elemanı Bilgi Sistemlerine Ait Eğitim Videoları Aşağıda Verilmiştir.

Öğrenci Bilgi Sistemi  Tanıtım Videosu

Öğretim Elemanı Sistemi Tanıtım Videosu