Öğrenci Temsilcisi Seçimi (İlan Tarihi 26.10.2020) Son Güncelleme: 18.12.2020

Öğrenci Temsilci Seçimi

2020-2021 Akademik Yılında Üniversitemiz Öğrenci Konseyi ve Organlarının Oluşturulabilmesi için “Yükseköğretim Kurumları Öğrenci Konseyleri ve Yükseköğretim Kurumları Ulusal Öğrenci Konseyi Yönetmeliği” ile Üniversitemiz “Öğrenci Konseyi Yönergesi”nde belirtilen esaslara göre Öğrenci Temsilci Seçimi yapılacaktır.

ESTÜ Öğrenci Konseyi Yönergesine göre Fakülte temsilcilerinin Üniversite Öğrenci Konseyinde yer almaları planlanmıştır. Buna göre; sırasıyla bölüm öğrenci temsilcileri ve devamında Fakülte öğrenci temsilcisi Fakülteye kayıtlı öğrencilerimiz tarafından seçilecektir. Öğrenci Konsey Üyeliği İçin Aday Olacak Öğrencilerde;

1) Fen Fakültesinin en az ikinci sınıfına kayıtlı öğrenci olması,
2) Siyasi parti organlarında üye veya görevli olmaması,
3) Yüz kızartıcı suçlardan dolayı adli sicil kaydı bulunmaması,
4) Uyarma cezası dışında disiplin cezası almamış olması,
5) Seçimin yapıldığı dönemde kayıt dondurmuş olmaması,
6) Genel not ortalamasının 2,75/4 ve üstü olması,
7) Terör örgütüne aidiyeti veya iltisakı ya da bunlarla irtibatı olmaması şartları aranmaktadır.

Adaylık İçin Son Başvuru Tarihi: 04.12.2020

(Her Bölüm kendi Temsilcisini seçecek, daha sonra seçilen temsilciler de fakültemizin temsilcisini seçeceklerdir.)

Not: Pandemi Koşulları Nedeniyle Seçim Online Ortamda Gerçekleştirilecektir.

Adaylar başvurularını fenfak@eskisehir.edu.tr adresine yapacaklardır.

Seçim Takvimi İçin TIKLAYINIZ

Seçmen Listeleri İçin TIKLAYINIZ (1457 Seçmen)

Öğrenci Konseyi Yönergesi İçin TIKLAYINIZ

Aday Başvuru Formu İçin TIKLAYINIZ

Bölüm Bölümün Kayıt Onaylı Seçmen Sayısı Bölüm Temsilcisi Adayı
Biyoloji 285  Aday Başvurusu Yok
Fizik 128 Aday Başvurusu Yok
İstatistik 243 Aday Başvurusu Yok
Kimya 297

Soyadı sırasına göre

1. Müşerref BAL

2. Osman ŞİMŞEK

Matematik 503 Aday Başvurusu Yok

1. turda yeterli çoğunluk sağlanamaması ve diğer bölümlerden aday çıkmaması nedeniyle 17.12.2020 tarihinde yapılan 2. Tur seçimlerinde oy çokluğu ile Kimya Bölümü Öğrencisi OSMAN ŞİMŞEK hem fakültemizin hem de Kimya Bölümü Öğrenci Temsilciliğine seçilmiştir. Kendisini tebrik ediyor ve başarılar diliyoruz.